Ofte stilte spørsmål om kurset “Super sinnemestring”

Picture of Saher Sourouri

Saher Sourouri

Privatpraktiserende psykolog i Oslo som har hjulpet folk til å overvinne sinneproblemer de siste 15 årene. Nå ønsker jeg å hjelpe enda flere med et online kurs som bygger på min kompetanse og erfaring.

Jeg mottar mange spørsmål om Super sinnemestring. Her svarer jeg på 8 av de vanligste spørsmålene jeg får om kurset. Dersom du ikke skulle finne svaret du er ute etter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg. Bruk gjerne kontaktskjemaet som du finner her.

Jeg er blitt pålagt å ta et sinnemestrings-kurs. Er dette kurset godkjent til det?

Det er mange som anbefales eller kreves å gjennomføre et sinnemestringskurs. Dette kan for eksempel være av barnevernet eller familievernkontoret. Meg bekjent krever ikke slike instanser at man må følge et spesifikt kurs.

Det jeg kan si er at mitt kurs er laget av en fagperson (psykolog) og kurset er laget basert på vitenskapelig dokumenterte metoder for sinnemestring. Jeg ser ikke hvorfor man ikke skulle godkjenne dette kurset. Jeg har heller aldri fått tilbakemelding fra deltagere av mitt kurs om at de ikke har fått det godkjent.

Kan jeg få bekreftelse på gjennomført kurs?

Ja, dersom du gjennomfører hele kurset og i noenlunde det tempoet som jeg anbefaler, kan du få et skriftlig kursbevis av meg.

Kan flere enn meg ta kurset med min tilgang?

Ja, det er helt i orden for meg. Men jeg kan dessverre ikke gi dokumentasjon på fullført kurs til flere enn deg, dersom man skulle ha behov for det.

Jeg har tatt kurset. Kan jeg få personlig oppfølging av deg?

Ja, du er hjertelig velkommen til å bestille time hos meg for personlig konsultasjon. Det kan gjøres ved  å fylle ut kontaktskjemaet på denne siden. Alternativt kan du fylle kontaktskjemaet  her på denne nettsiden.

Passer kurset for barn?

Dette kurset er dessverre ikke laget for barn. Det er egnet for personer over 16 år.

Kan kurset betales på avdrag?

Det er dessverre ikke mulig å betale kurset på avdrag. Betalingsløsningen som jeg benytter, har ikke en funksjon for avdragsbetaling. 

Kan NAV dekke utgiftene for kurset?

Jeg kan ikke svare på det. Det eneste jeg kan si er at jeg er kjent med at NAV har i minst ett tilfelle gjort det. Men dette må du sjekke med dem.

Får jeg en diagnose etter å fullført kurset?

Nei, “Super selvdisiplin” er et selvadministert kurs, ikke behandling. Jeg kommer ikke til å vite noe som helst om deg eller å være i direkte kontakt med deg. 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Et komplett sinnemestringskurs du kan ta hvor og når du vil. La oss fikse problemet sammen.

Kursmedlemmer

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.