Klar til å ta tak i ditt sinneproblem?

La oss jobbe gjennom det sammen

Hei, og velkommen!

Du er her antagelig fordi ditt sinne er blitt et problem for deg, og du innser at det er på tide å fikse problemet.

I blant kan en alvorlig enkeltepisode eller ultimatum fra ens nærmeste gjøre en raskt motivert til å søke hjelp. For andre er veien fra å innse at man har et problem til faktisk å søke hjelp en prosess som strekker seg over tid.

Men uansett hvilken vei har ført deg hit, er det viktigste at du er her nå. Du er klar til å fikse problemet og gjøre livet ditt bedre.

Jeg tror jeg vet ganske mye om hovrdan du har det. Jeg har jobbet med det du sliter med i 15 år, og hjulpet og støttet mange som har vært i din situasjon. Jeg tror jeg har mye å bidra mye på din vei til kontroll over sinneproblemene.

La oss sette i gang.

Her er det du vet om ditt sinneproblem

Det føles vondt å bli for mye og for ofte sint

Du føler anger og skyld i etterkant av å ha blitt destruktivt sint

Du sårer og skremmer andre med ditt sinne. Dette kan også inkludere barn

Du føler mye stress og uro, og er ordentlig lei av stadig vekk å komme i konflikt med andre

Du får dårligere relasjon til andre mennesker. Kanskje har du opplevd at folk distanserer seg fra deg

Og her er noe du kanskje ikke visste

Sinneproblemer kan også forårsake ikke bare psykiske, men også fysiske plager. Høyt blodttrykk, økt risiko for slag, nedsatt immunforsvar og dårligere søvn er noen eksempler på helseproblemer som er vitenskapelig dokumentert å kunne bli forårsaket av problematisk sinne

Sinneproblem går sjelden over av seg selv, men det er en reell mulighet for at det blir verre over tid

Du er usikker på hvordan du skal bli kvitt sinneproblemet

Det finnes ulike typer hjelpetilbud for sinneproblemer. Her er de vanligste

Gruppetilbud

Dette kan for eksempel være gruppesamtaler eller undervisning. Fordelen med disse er at de tilbys mange steder i landet av det offentlige helsevesenet.  De kan være kostnadsfrie og nyttige for mange.

Ulempen er at de er kortvarige og gir lite individuell oppfølging.

Behandling hos psykolog

Fordelen med psykolog er at det fokuseres kun på ditt sinneproblem og behandlingen skreddersys for deg. I tillegg vet man at en psykolog i kraft av sin utdanning har den nødvendige faglige kompetansen.

Ulempen med individuell behandling av sinneproblemer er at det ofte ikke tilbys av det offentlige, eller at det er lang venteliste for å få time hos psykolog. I de største byene kan man søke hjelp hos en privat psykolog, men da må man dekke behandlingsutgiftene selv.

Nettkurs

En av foredelene med online kurs er at dens tilgjengelighet. Du kan gjennomføre kurset der og når du vil. Og du kan være privat.

Et online kurs vil i tillegg koste mindre enn individuell oppfølging hos psykolog.

Ulempen med online kurs er at utvalget er begrenset, og det er enda mindre dersom man ser etter et kurs laget av kvalifiserte fagpersoner.

Her er noen viktige kjennetegn ved mitt kurs

Forskningslitteraturen på sinne og sinneproblemer er stor. Jeg har anstrengt meg for å ta med de viktigste funnene og avgrenset det til kun det som kan oversettes direkte til praksis. I dette kurset vil det derfor ikke bli brukt tid på noe som du vil oppleve som mindre relevant for din situasjon

Alt stoff vil bli presentert på en lettfattelig måte. Du får mange konkrete eksempler som hjelper deg til å sette verktøyene ut i praksis

Jeg har inkludert de viktigste teknikkene og verktøyene fra mitt arbeid med individuell behandling av sinneproblemer

Kurset er laget for å tas over en tidsperiode på uker eller måneder. Det er derfor bygd slik at du skal jobbe med ett segment og ett tema omgangen. Et sinnemestringskurs som lover lynrask bedring, fungerer ikke. Problematisk sinne kan kun overvinnes med tid og dedikasjon til å jobbe med seg selv. Et kurs må følge denne rytmen for å være effektiv.

Dette kreves av deg

Dersom du for alvor vuderer å kjøpe et kurs i sinnemestring, har du egentlig tatt det første og viktige steget.

Etter å ha kjøpt kurset, må du følge den anbefalte planen for progresjon. Det vil si at du må se én modul om gangen og gjøre arbeidsoppgavene i det tempoet og med den grundigheten som anbefales, før du går videre til neste del.

Det er helt i orden å se hele kurset på en gang først for å få overblikk, men du må tilbake til begynnelsen og ta det i riktig tempo.

Og til slutt litt praktisk informasjon om kurset

Kurset består av 11 deler, og varer sammenlagt i omtrent 90 minutter. All undervisning er i form av video og laget profesjonelt med god kvalitet på lyd og bilde

Etter å ha kjøpt kurset, vil du ha tilgang til materialet i lang tid. Jeg garanterer minimum 1 år. Du kan begynne på kurset umiddelbart etter betaling

Du kan når som helst innen 14 dager etter kjøp be om å få pengene tilbake, så fremt du ikke har sett mer enn 30% av kurset. Du trenger ikke å gi noen forklaring. Bare spør om pengene tilbake og jeg gir deg full refusjon raskt

Kurset vil bli supplert med tilleggsmateriale. Dette vil være i form av artikler og video som går i dybden på enkelte tema fra kurset og besvare vanlige spørsmålet som jeg får av brukerne

Nå er det opp til deg

Sånn. Da tror jeg at jeg har dekket det mest vesentlige om kurset. Jeg håper dette var god nok informasjon til at du kan avgjøre om kurset er noe for deg eller ikke.

Skulle du likevel ha spørsmål som ikke er besvart her, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med meg via kontaktskjemaet som du finner på denne nettsiden.

Jeg ønsker deg masse lykke til med et bedre og lykkeligere liv uten sinneproblemer, så snakkes vi kanskje!

Et komplett sinnemestringskurs du kan ta hvor du vil og når du vil. La oss fikse problemet sammen.

Kursmedlemmer

(Visited 462 times, 1 visits today)
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.